Modoko mobilya en iyi ofis mobilyaları modelleri

Binlerce ürünler ve yüzlerce mağazadan oluşan Modoko  , Türkiye'de lider mobilya mağazalar  ağıdır. Bünyesinde tam 365 adet seçkin markalardan oluşan mağazalar yer alıyor Her mağazanın yüzlerce ürünleri buradaki showrumlar'da sergileniyor.

Ofis ihtiyaçlarınız için yüzbinlerce mobilya ürünlerini  inceleyebilir en iyi ürünü seçebilirsiniz. Bizler Modoko da bulunan en iyi ofis mobilya ürünleri üreten firmaların birkaç ürünlerini burada sizler için paylaşacağım.

En çok bilinen Zivella ofis mobilyaları firması Modoko'da yer alıyor. Ayrıca bu mağaza  MGB belgesine sahip . Nedir bu belge diye soracak olursanız şöyle açıklayayım. Modoko kendi bünyesinde resmi bir şekilde oluşturduğu bu belgeyi uyum sağlayan mağazalara veriyor ve belgesi olan mağzaların ürünleri üretimden satışına kadar denetliyor ve modoko son kullanıcıya bu belge sayesinde güvence vermiş bulunuyor. Belgeye sahip firmalar 1. sınıf malzemeler ile ve en dayanıklı şekilde üretimlerini gerçekleştiriyorlar.

Zivella ofis mobilyalarının en çok tercih edilen Çoklu çalışma masası

Çoklu çalışma masaları sayesinde ofisler'de iş verimliliği yanı sıra alandan da kazanmış olursunuz. Kaliteli malzemeler sayesinde uzun yıllar boyunca dayanıklılığını koruyabilir ve sağlıklı hizmet edebilir.
Modern çoklu çalışma masaları üreten Zivella ofis mobilyaları firması  2014 model olan BETA çoklu çalışma masası 
Teknik Özellikleri şöyle

Masa tablası 30mm melamindir. Masa ayakları DKP saçtan oluşur. Ayaklar arasında metal kablo taşıyıcılı travers bulunur. Ayak içerisinde plastik kablo taşıyıcı ile traversten zemine tel - data ve elektirik taşınır.

Satın almak için modoko Zivella mağazasını ziyaret etmenizi öneririz . Bu harika ürünün fiyatı sitelerinde belirtilmemiş bu nedenle sizlere firmanın iletişim numarasını vereceğim oradan net  fiyat bilgisini öğrenebilirsiniz. Ayrıca ofisleriniz için özel olarak ürünler ürettirebilme imkanınada sahipsiniz.
Müşteri hattı : 0 212 675 11 22



Yaşam ve İnsanlar Genç odaları waterlife fiyatları